Dafni hair
 • Lahkotnost uporabe: počešite se in hkrati zravnajte svoje lase!
 • Prihranite čas in živce: Le nekaj minut in vaša pričeska bo kot iz škatlice!
 • Varno za lase: Krtača se segreje do točno 185°C, kar je dokazano še varno za ohranjanje zdravih las.
 • Popolna pričeska: Kjerkoli, kadarkoli, v le nekaj minutah!
 • Edinstvena oblika: Lahkotna, priročna in s keramično prevleko za resnično čudovito pričesko!

Popolna pričeska za vsak dan in vsako priložnost!

RAVNI, GLADKI IN SIJOČI LASJE TER POPOLNA PRIČESKA! NAROČI ZDAJ!

Skodrani lasje? Lasje, ki so na otip kot žima in jih je brez likalnika za lase nemogoče spraviti v lepo pričesko? Vas vsako jutro znova jezijo neenakomerni kodri in nasvedrani lasje? Morate vsak dan čakati, da se likalnik za lase segreje, nato pa desetine minut dragocenega jutranjega časa porabite za glajenje in ravnanje las?

 

Že danes lahko pozabite na klasične ravnalnike in likalnike las!

Vas pogled v ogledalo vsako jutro razjezi, ker vaši lasje živijo čisto svoje življenje? Tako je dolga leta živela tudi naša direktorica Sharon, njena zgodba vas bo gotovo navdušila!

 

Zgodba o Dafni:

Sharon je imela nasvedrane in skodrane lase, ki jih je bilo praktično nemogoče urediti v spodobno pričesko. Da bi se rešila urejanja pričeske vsako jutro, saj lasje kar niso in niso hoteli ostati urejeni, se je nekega dne ostrigla skoraj na balin. Prav vsi so se ji smejali, saj je bila videti kot fantek, njen oče, elektro-inženir in izumitelj, pa se je lotil njenih težav z druge strani. Ker je tudi sama inženirka, sta z očetom najprej sestavila nekakšno Frankenstein krtačo za likanje las. Videti je bila res grozna, vendar je delovala!

 

Ravnanje las s česanjem?

Inženir in njegova hči Sharon sta potrebovala kar dve leti, da sta iz prvotne einsteinovske krtače naredila privlačno električno napravico, ki najde svoj dom v vsaki kopalnici in neseserju ob potovanjih, poimenovala pa sta jo po Sharonini mlajši sestrici Dafni.

DAFNI: NOVA GENERACIJA RAVNANJA LAS! NAROČI ZDAJ!

ZAKAJ DAFNI?

 • Hitro do neverjetno urejene pričeske: Dafni se segreje v manj kot dveh minutah, na kar vas opozorita lučka in zvočni signal.
 • Enostavno kot česanje las s krtačo: Primete pramen suhih in prej počesanih las, ga potegnete skozi ščetine Dafni krtače in vaši lasje so zravnani!
 • Lahkotno za uporabo vsako jutro ali le ob posebnih priložnostih: Dafni je pripravljena na potovanja z vami, saj ima čvrsto konstrukcijo in dovolj dolg kabel za napajanje. 
 • Varno za lase in vaše lasišče: Vrhovi ščetin niso keramični in se ne segrevajo, zato preprečujejo neposreden stik površin visoke temperature z lasiščem, keramika pa je ves čas segreta na idealnih 185°C - za varno ravnanje las brez poškodb.
 • Za vse tipe las: Dafni je primerna za čisto vse tipe las, saj lahko z njo zravnate skodrane ali nasvedrane lase, lahko obrnete konice las navzven ali navznoter, lahko zgladite svojo pričesko ali skrijete tiste male laske, ki tako radi uhajajo. 

 

Enostavno ravnanje las

Enostavno

DAFNI je revolucionarna električna krtača za ravnanje in glajenje las. S preprostim česanjem bodo vaši lasje ravni in gladki v nekaj potezah. Brez težav, brez sponk. Samo počešite se!

Hitro ravnanje las

Hitro

DAFNI je pravi odgovor na večno pomanjkanje časa. Z  DAFNI lahko zravnate in zgladite svoje lase v nekaj minutah.
Pripravljeni · Ravni · Gremo!

Varno ravnanje las

Varno

DAFNI smo zasnovali tako, da se segreje do točno 185˚C in ostane na tej temperaturi ves čas delovanja - za hitro gladke lase in varno ravnanje.

 

PRIPRAVLJENI - ZRAVNANI - GREMO! NAROČI ZDAJ!

Skodrani ali nasvedrani lasje? Tukaj je vaša rešitev!

Dafni smo predstavili v nekaj državah po svetu in odzivi so enostavno neverjetni! 

KAKO UPORABLJATI DAFNI?

 • Vklop: Dafni vključite v elektriko in pritisnite gumb. Ko je Dafni segreta, se prižge zelena lučka in zaslišite zvočni signal, je vaša nova pomoč je pripravljena za uporabo. Med segrevanjem naj bo Dafni na ravni, trdi površini, obrnjena s ščetinami navzgor. 
 • Samo na suhih laseh: Dafni (kot svoj stari, klasični likalnik ali kodralnik) uporabljajte samo na popolnoma osušenih laseh. Če se vam mudi, lase osušite s sušilcem, nato pa jih oblikujte z Dafni.
 • Pramen za pramenom: Pred uporabo Dafni se dobro počešite. Nato s prosto roko primite pramen las in ga potisnite globoko med ščetine, nato pa s počasnimi gibi vlecite krtačo od korenov las do konic.  
 • Uredite celotno pričesko: Ne pozabite z Dafni oblikovati las tudi od spodaj - da bo pričeska enakomerna. Prepričajte se, da so lasje globoko med keramičnimi ščetinami, saj bo le tako toplota poskrbela za vse lase.
 • PRIPRAVLJENI - ZRAVNANI - GREMO!

 

Imate radi svoje lase? Tudi mi! NAROČI ZDAJ!

Naj vam prišepnemo - samo ena je Dafni! Patentni zahtevki so vloženi, po nekaterih državah smo patentno zaščito tudi že dobili - smo prvi in smo najboljši. Imamo vse potrebne certifikate - tudi CE certifikat, ki potrjuje, da je Dafni skladna z evropskimi standardi. Krtačo smo razvijali kar dve leti, da bi vam zagotovili: varno, enostavno in hitro uporabo. Dafni:

 • ne zažge in ne uničuje las, saj se segreje na točno 185°C,
 • nima plastičnih kapic na ščetinah, saj se v njih ujamejo lasje, jih zlomijo ali spulijo ter vas neizmerno cukajo,
 • tehta skoraj pol manj od ponaredkov,
 • je patentirana in preizkušena, zaščitena s certifikati,
 • primerna za domačo in celo profesionalno uporabo,
 • ima namensko postavljenih točno toliko ščetin, da lahko zravnate tudi najbolj zahtevne kodre.

 

IZDELEK LETA!

 

Enostavna ideja, neverjetna rešitev, čudovita pričeska!

Pokimali so tudi frizerji, predvsem pa uporabnice:

 Izredno hitro ravnanje  Neverjetno enostavno urejanje  Čudovita pričeska  Vsak dan - brez skrbi 

Vsak dan komaj čakam, da jo primem v roke!

Manja, Ljubljana, oktober 2015

"Zjutraj prav ne morem dočakati, da se počešem s svojo Dafni - končno hodim v službo urejena! In to v samo nekaj minutah - prej si raje po teden dni nisem umivala las, samo da se mi ni bilo potrebno ukvarjati s temi svedri, ki jih imam na glavi!"

Kaj vas je najbolj navdušilo?
Pravzaprav vse - hitrost, enostavnost, popolna pričeska!

 

Skoraj predobro, da bi bilo res!

Teja, Domžale, september 2015

"Res, od prvega trenutka dalje se mi je zdelo, da je to predobro, da bi delovalo. Nimam skodranih las, samo žimo, pravo žimo na glavi - vsak dan ali vsak drugi dan sem porabila tudi pol ure do ene ure za urejanje, da je bila glava nečemu podobna. V nekaj minutah na dan je vsa moja samozavest nazaj!"

Kaj vas je najbolj navdušilo?
Lahkotnost uporabe - 1.000 svetlobnih let naprednejše od likalnika!

 

Če deluje? DELUJE!

Petra, Kranj, september 2015

"Včasih dejansko kaj zgleda predobro, da bi bilo res. Ko sem jo videla, sem pomislila - to ne more biti res. Pa sem rekla - poskusimo, me prav zanima. In ja, dejansko deluje! Ko jo primeš v roke, segreješ in si zravnaš lase v nekaj minutah, si z lasmi, kot so moji, pripravljen plačati tudi dvakrat toliko! Kolikor časa mi prihrani, da zjutraj uredim svoje in hčerine lase, neprecenljivo!"

Priporočate tudi drugim? 
Samo video naj si ogledajo, drugega priporočila ne potrebujejo!

 

Kompaktna, priročna, enostavna.

Vika, Ljubljana, september 2015

"Včasih sem si lase umivala na en ali dva tedna, ker z mojimi lasmi kaj narediti je grozljivka. Prijateljica me je vsakič zlikala po umivanju, potem sem pa prosila nebo, naj ne dežuje, ker so se mi lasje spet nasvedrali. Tisti, ki nimajo takih las, si tega sploho ne predstavljajo. In ko mi je frizerka pokazala Dafni, sem se skoraj zjokala od sreče - to je to! Točno to sem potrebovala in končno sem vsak dan navdušena nad svojo frizuro!

Torej deluje? 
Imam res veliko las, ampak več kot 5 minut mi ne vzame - DELUJE!

 

Ko so kodri samo v napoto ...

 

Sploh ne dojemam, da res deluje!

 

Kako enostavno!

 

 

NAROČI SVOJO DAFNI TUKAJ!
dafnihair brush
dafnihair brush likalnik za lase
 
TEŽAVNI LASJE? IMAMO PRAVO REŠITEV!NAROČI ZDAJ!
 • Zakaj je Dafni kaj drugačna od ostalih ravnalcev las? Čisto enostavno - ker je najbolj naravno gibanje pri urejanju las prav česanje in pri tem si z likalnikom ne morete nič pomagati. Dafni ponuja naravno, enostavno in hitro urejanje nasvedranih in skodranih las - kjerkoli in kadarkoli. Edinstvena 3D površina je precej večja od površine običajnega likalnika za lase, zato lahko v dveh do treh minutah zravnate lase, za katere bi običajno potrebovali med 30 in 45 minut! Ja, ravnanje las bo dejansko tako hitro končano!

 • Kako je najbolje uporabljati Dafni? Preverite v zgornjem video posnetku in Dafni uporabite tako, kot običajno uporabljate svojo krtačo za lase, le nekaj počasnejše gibe vam svetujemo! Prav vse uporabnice pravijo, da so se v nekaj dneh Dafni tako navadile, da si sploh ne predstavljajo več uporabe klasičnega likalnika za lase.

 • Si res lahko zravnam lase v treh minutah? Res! Neverjetna prednost Dafni pred ostalimi izdelki za ravnanje las je prav hitrost in enostavnost. Uporabnice so ravnanje las skrajšale na desetino!

 • Si lahko opečem lasišče? Dafni smo zasnovali tako, da se segrevajo le vijolični (keramični) deli, na vrhu ščetin pa smo pustili nežno gumo, ki preprečuje neposreden stik tople keramike z lasiščem. Pazite torej, da se s prsti ali ušesi ne dotikate vijoličnih delov, pa ne bo nikakršnih težav!
 • Keramična? Kako keramična? Vijolični deli krtače Dafni so keramični in sicer so prevlečeni s keramiko vrhunske kakovosti, ki zagotavlja hitro in enakomerno segrevanje ter varnost za vas in vaše lase. 
 • Kako hitro se Dafni segreje? V manj kot minuti - na pripravljenost vas opozori zelena lučka in zvočni signal! Enaka temperatura se ohranja ves čas delovanja, krtačo pa po vsem svetu uporabljajo tudi nešteti frizerji, ki so že spoznali, da je Dafni super priročna in resnično učinkovita. 
 • Pa je Dafni varna za moje lase? Ne boste verjeli - med vsemi testiranimi izdelki za ravnanje las se je Dafni izkazala kot najvarnejša, saj je temperatura keramične površine med delovanejm stalna - se ne hladi in ne segreva dodatno. Optimalna temperatura za oblikovanje las brez poškodb je 185°C, ki jih Dafni z lahkoto ohranja. V običajnem likalniku se namreč, ko vanj zaprete pramen las, dve površini dotakneta, kar povzroči še višje temperature in večje poškodbe lasnih tkiv. 
 • Kako pa se Dafni očisti? Priporočamo vam, da ko je hladna in popolnoma suha ter seveda izključena iz električne napeljave, jo obrnete navzdol in z izredno nežno ščetko ali vlažno krpico obrišete in očistite predele med ščetinami. 

ravnalnik las

 

ravni lasje

DAFNI keramična krtača za ravnanje las

 • Večja površina za glajenje in ravnanje las kot pri likalniku.
 • Hitrejše, enostavnejše in lahkotnejše ravnanje las.
 • Keramična prevleka za zaščito las in odlično ravnanje.
 • 12 mesecev garancije!

 


Redna cena: 199,00€

Vaša cena: 149,25

Izdelka žal nimamo na zalogi.
DODAJ V KOŠARICO!
Izdelek je lahko pri vas že v
ponedeljek 29.07.2024.